Przetargi

Zawiadomienie o wyniku postępowania prowadzonego w trybie podstawowym art. 275 ""Sukcesywne świadczenie dostawy artykułów żywnościowych na potrzeby żywienia zbiorowego do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Budach Głogowskich w okresie 01.09.2021 r. - 31.12.2021 r."

Budy Głogowskie, dn. 16.06.2021

Nr sprawy :ZSB.271.2.2021

Zawiadomienie o wyniku postępowania prowadzonego w trybie podstawowym art. 275  


Dotyczy :postepowania o udzieleniu zamówienia publicznego w trybie podstawowym art. 275

„Sukcesywne świadczenie dostawy artykułów spożywczych na potrzeby żywienia zbiorowego do stołówki szkolnej dla Zespołu Szkół w Budach Głogowskich „.

Zamawiający zgodnie z art. 252 ust. 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. roku Prawo Zamówień Publicznych (tj.  Dz. U. z 2019 r. poz 2019  ze zm. ) dokonał wyboru najkorzystniejszych ofert . Na podstawie art. 253 ust.1 i ust 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Zespół Szkół w Budach Głogowskich niniejszym informuje , że w wyniku zakończonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jw. jako najkorzystniejsze zostały wybrane oferty :

Załącznik Nr 1 do SIWZ pakiet I(część 1) – Owoce i warzywa

Nie została złożona żadna oferta.

Załącznik Nr 1 do SIWZ pakiet II (część 2) – Różne artykuły spożywcze  

Została wybrana oferta złożona przez firmę: Almax – Dystrubucja  Sp. z o. o. Panieńszczyzna , 21-002 Jastków Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt / 5666,23 zł

Jednocześnie zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu nie  złożono więcej  ofert.

Załącznik Nr 1 do SIWZ pakiet III (część 3) – Wyroby mleczarskie nabiał i jaja

Została wybrana oferta złożona przez firmę: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Stalowej Woli, 37-450 Stalowa Wola, ul Staszica 1. Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Liczba otrzymanych punktów: cena brutto :100 pkt /5994,11  zł

Jednocześnie zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu  złożono następujące ważne oferty:

Oferta : Almax – Dystrubucja  Sp. z o. o. Panieńszczyzna, 21-002 Jastków. Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 89,18 pkt. /6721,10 zł

Załącznik Nr 1 do SIWZ pakiet IV (część 4 ) – Wyroby gotowe – garmażeryjne

Została wybrana oferta  złożona przez firmę: DR. Invest Damian Drupka Rafał Kramarz, 36-060 Głogów Młp. ul. Piłsudskiego 8. Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego .Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt / 4221,00 zł

Jednocześnie zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu złożono następujące ważne oferty:

Oferta  Firma Cateringowa Sowrad Konrad Sowa, 36-062 Zaczernie. Liczba otrzymanych punktów: cena brutt : 80,66 pkt. /5232,57zł

Załącznik Nr 1 do SIWZ pakiet V (część 5 ) – Mięso drób i wędliny 

Została wybrana oferta złożona przez firmę: Nowy MAXPOL R,J Kizior Sp. J.,  39-207 Brzeźnica  ul. Leśna 2.  Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego .Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 100 pkt / 7624,81 zł

Jednocześnie zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu   złożono następujące ważne oferty :

Oferta  Zakład Mięsny Wasąg Sp. J., 23-400 Biłgoraj  Hedwiżyn 118 . Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 94,06 pkt. /8106,00 zł

 

Załącznik Nr. 1 do SIWZ pakiet VI (część 6 ) – Ryby i mrożonki

Została wybrana oferta złożona przez firmę:  Widan Polska Sp. z o.o. Spółka komandytowa, 37-700 Przemyśl ul. Jasińskiego 56 b. Oferta   ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.  Liczba otrzymanych punktów: cena brutto:100 pkt / 4311,53  zł

Jednocześnie zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu  złożono następujące ważne oferty :

Oferta  firmy Jawit A i  J Białas W i  L Lampara Sp. J. , 38-400 Krosno ul. Mięsowicza 2 a.  Liczba otrzymanych punktów: cena brutto : 66,78  pkt. /6455,40 zł

Oferta Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe Prima Bąk Sp. J., 27 39-300 Mielec  ul. Głowackiego Liczba otrzymanych punktów : cena brutto :59,14 pkt. /7289,63 zł

Oferta firmy Ren sp. z o.o.,  26-600 Radom ul. Tartaczna 3 . Liczba otrzymanych punktów: cena brutto: 55,55 pkt. / 7760,47 zł

Załącznik Nr 1 do SIWZ pakiet VII (część 7 ) – Pieczywo , wyroby piekarskie i ciastkarskie 

Została wybrana oferta złożona przez firmę: Piekarnia Marzenie Cecylia Róg Gąsior, 36-071 Trzciana k Rzeszowa  Oferta ww. firmy uznana została za najkorzystniejszą na podstawie kryteriów oceny ofert określonych w SIWZ tj. uzyskała największą ilość punktów w wyniku oceny przeprowadzonej przez Zamawiającego na podstawie kryteriów wskazanych w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Liczba otrzymanych punktów: cena brutto :100 pkt / 1901,10 zł

Jednocześnie zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu nie  złożono więcej ofert .

Żaden wykonawca nie został wykluczony z postępowania. Dziękujemy wszystkim wykonawcom za wzięcie udziału w postępowaniu w trybie podstawowym art. 275  .

Przewidywany termin zawarcia umowy: 01 .09.2021 r.

 

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 16.05.2021 r.
Dokument wytworzony przez: Dyrekcja jednostki
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: G. Kubas
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 16 czerwca 2021 10:35
Dokument wprowadzony do BIP przez: Renata Czach
Ilość wyświetleń: 169
29 czerwca 2021 12:13 (Renata Czach) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
16 czerwca 2021 10:35 (Renata Czach) - Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)